H är kan du enkelt komma i     kontakt  med andra köp och

 säljsugna   personer 

Bygderådet tar inget ansvar för en eventuell affärstransaktion.eller den uppgivna informationens riktighet.

Alla ekonomiska .förehavanden sker mellan säljare och köpare.

Denna sidas funktion är enbart avsedd att vara kontakförmedlare mellan intressenter,

Alla annonser äldre än 20 dagar kommer att tas bort automatiskt. Vill du att en annons ska tas bort tidigare så maila till följande adress "BOSLIN3.gmail.com. Glöm inte att uppge ditt namn. ( Det underlättar )

Genom att använda denna sidas funktion godkänns dessa ovanstående regler.

                           HJÄLPTEXT

Skriv vad ditt ärende gäller samt infoga namn och din mailaddress  och eventuellt telefonnummer så att  intresserade kan nå dig.

När din annons är klar.Tryck på logga ur om detta visas i blått. Fyll  i namn och mailaddress

( frivilligt ) på nytt och tryck sedan på kommentera.Du kan även om du vill ladda upp en bild av det objekt som du vill sälja.

Det är viktigt att du redan i inledningen skriver SÄLJES alt ÖNSKAR KÖPA så  att  det blir enkelt för eventuella intressenter att svara på "anonnsen" 

OBS! Vid all övrig kontakt mellan säljare/köpare rekommenderas du att använda din vanliga mail för detta.Vill du trots allt använda detta system för att få alt. ge kompletterande information. 

Tryck på fältet svara och ställ dina frågor alt. ge svar.Sedan på logga ur om detta visas i blått samt ge kontaktuppgifter och sist trycker du på kommentera.Tänk bara på att lämna kontaktuppgifter även  i början då du visar ditt intresse¨för något.

Tänk på att annonsen tas bort efter en tid så har du inte fått svar på 20 dagar och och ändå vill fortsätta med denna så måste du lägga ut annonsen på nytt.

Och det bästa av allt är att funktionen är gratis att använda för er alla.